Az egyedi rendszerek legnagyobb problémája

Tekintve, hogy aktívan ezzel foglalkozunk, pontosan látjuk, hogy melyek a legnagyobb problémák és egyben félelmek ügyfeleink szemében az egyedileg fejlesztett szoftver rendszerekkel kapcsolatban.

Mindössze 2 szó! Nem kipróbált. Más szóval nem lehet előre megnézni, kipróbálni, “játszani” vele és megbizonyosodni arról, hogy tényleg nem kidobott pénz és idő pazarlás lesz az egész folyamat.

Mi mindenképp azt javasoljuk, hogy 2 felé bontsuk a szerződést (és a kifizetést is). Tehát válasszuk el egymástól élesen a felmérés és a fejlesztés-bevezetés szakaszt. Így már idejekorán láthatunk egy előzetes vázat a programból és tömör leírást, amiből az is kitűnik, hogy értjük-e egymást a bevezetést végző céggel, tetszik-e a tervezett kezelőfelület, megvannak-e a főbb funkciók, amiket kötelezően elvárunk.

Ha nem, itt még szinte fájdalom mentesen hagyhatjuk abba, s ha meg igen, akkor pedig nyugodtabban alszunk, hogy jó kezekben vagyunk 🙂

Unique ERP System

amtech system houseThe Amtech System house was founded in 2009 as a legal successor of Admin-Soft limited (2005). Our company has more than 10 years’ business development experience in all and works with 19 employees (project managers, developers, testers, experts, etc.) Company Portfolio /  Website Our exclusive mission is to develop and implement business applications with unique functions. As a result of our work, the client doesn’t have to use Excel tables and also has a chance to eliminate any obsolete software. These easy-to-use applications are custom tailored to always meet the customer’s requirements. Of course we also maintain the software in this ever-changing world.

Related Post